fbpx

Kinkamon pirtti (myyjä) noudattaa palveluissaan seuraavia varausehtoja: Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä ehdoissa mainitun ennakkomaksun ja /tai koko vuokrasumman.

Varaaminen ja maksuehdot

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen (21v.).Varaus vahvistuu, kun asiakas maksaa ennakkomaksun (50 % palvelun kokonaishinnasta) eräpäivään mennessä.
Asiakas hyväksyy etumaksun maksettuaan nämä
varausehdot.

Mikäli asiakas ei noudata yllä mainittuja maksuehtoja, varaus katsotaan peruuntuneeksi ja sopimus puretuksi.

Asiakas saa tuotteen tiedot, kuten loma-asunnon sijainnin, Kinkamon pirtin yhteyshenkilön nimen, tiedot avaimen luovutuksesta, ajo-ohjeet jne. laskun yhteydessä. Asiakkaan on varauduttava esittämään kuitti suorituksesta avaimen luovuttajalle.

Peruutus

Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, tulee hänen ilmoittaa peruutuksensa välittömästi myyjälle. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti tai muutoin olosuhteet huomioiden tarkoituksenmukaisella tavalla myyjän ilmoittamaan osoitteeseen.

  1. Mikäli asiakas peruttaa varauksensa aikaisemmin kuin 28 päivää ennen palvelun alkamista, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta 20 € peruutuskuluja.
  2. Peruutuksen tapahtuessa myöhemmin kuin 28 päivää mutta viimeistään 14 päivää ennen palvelun alkamista, pidätetään koko ennakkomaksu (50 % palvelun kokonaishinnasta) .
  3. Peruutuksen tapahtuessa myöhemmin kuin 14 päivää ennen palvelun alkamista, peritään asiakkaalta koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Mikäli varaus perutetaan ennen ajankohtaa varauksen jälkeen sattuneen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut asiak-kaalle tai hänen lähiomaiselleen, on asiakkaalla oikeus saada palvelusta maksettu hinta esim. vuokra takaisin vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Tapahtumasta on ilmoitettava myyjälle välittömästi ja esitettävä hyväk-syttävä selvitys (esim. lääkärintodistus).
Mikäli sopimus perutaan myöhemmin tai asiakas ei ilmoita myyjälle ennen palvelun alkamista siitä, ettei hän käytä palvelua, on myyjällä oikeus periä palvelun koko hinta.
Mikäli peruutus tapahtuu esim. majoituskohteen vuokrauksen jo alettua, ei palvelun kokonaishintaa esim. vuokraa palauteta.
Mikäli asiakas muuttaa kohdetta, palvelua tai ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Myyjän oikeus peruuttaa varaus

Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi myyjä irtisanoa varauksen. Myyjän on tällöin viipymättä ilmoitettava peruutuksesta asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa palvelun kokonaishinta esim. vuokra kokonaisuudessaan. Force majeure esteen vuoksi asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Majoituskohteen avainten luovutus

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle ajo-ohjeessa sovitulla tavalla. Asiakkaan on hyvissä ajoin ilmoitettava saapumisajankohtansa.

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Loma-asunnon vuokraan kuuluu asunnon vapaa käyttöoikeus. Asuntoon sisältyvät kalusteet, astiat ja ruokailuvälineet, energia lämmitykseen, valoon ja ruuanlaittoon. Mökin varustukseen ei kuulu liinavaatteita. Asiakas voi vuok-rata liinavaatesetin myyjältä varauksen yhteydessä hintaan 13 €/hlö tai tuoda mukanaan omat liinavaatteet. Asiakas vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja on velvollinen siivoamaan mökin lähtiessään. Siivous-ohjeet löytyvät loma-asunnossa olevasta mökkikirjasta. Siivoamattomasta mökistä on myyjällä oikeus periä erillinen siivousmaksu, vähintään 150 € ja pienemmät mökit 100 €.. Asiakas voi myös tilata loppusiivouksen loma-asuntoon jo lomaa varatessaan. Tällöin siivousmaksu on 100 / 50 €/loma-asunto. Ulkoalueella tulee olla hiljaisuus 23.00. Ulkoalueilla ei saa käyttää audiolaitteita.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan kohteen omistajalle. Vahingon sattuessa on tieto välitettävä välittömästi omistajalle.

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä siinä on vuodepaikkoja. Henkilömäärän ylityksestä perimme lisämaksun 25 €/hlö ja/tai on sovittava erikseen omistajan kanssa. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomatontilla ilman lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman kestäessä ilmoitettava suoraan omistajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, mahdollinen korvausvaatimus voidaan esittää ellei korjausta ole tällä välin tapahtunut. Kirjalliset korvausvaatimukset on tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.

KINKAMON PIRTTI
Kinkamontie 80 42700 KEURUU
puh. 040-5958260
e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.kinkamonpirtti.fi