Siirry sisältöön

Pirtti

Alkaen 195,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Kinkamon pirttikinkamonpirtti@gmail.com0405958260Y-tunnus:1163523-9Kauppiaan ehdot

Pirtin haltijaukko toivottaa sinut tervetulleeksi kurkihirren alta tupaan. Käsin vuoltu, jykevä, kaksikerroksinen Pirtti on täynnä lumoavia yksityiskohtia. Yläkertaan noustaan "tiedon portaita", jotka on tehty käytöstä poistetuista pulpettien kansista . Tunnelma on lämmin ja kodikas ja ikkunasta on ihanat näkymät järvi- ja maalaismaisemaan. Hannu isäntä on itse tehnyt Pirtin, kuten myös kaikki muut Kinkamon alueella olevat hirsirakennukset.

Pirtissä vaivatonta lomaa, ovat takaamassa suihku ja wc sekä astian- ja pyykinpesukone. Lämpöisen tunnelman takaavat leivinuuni, puuliesi, takka, puulämmitteinen sauna. Pirtistä löytyvät myös ruoanlaittovälineet ja astiasto.

Pirtin jykevän pöydän ääreen mahtuu pitämään kokousta tai ruokailemaan 10 - 12 henkilöä. Muut palvelut sivulta löydät vaihtoehtoja tarjoiluille.

Makuupaikat löytyvät 7 henkilölle.

Kodikkaat makuuhuoneet ovat yläkerrassa. Yhdessä makuuhuoneessa on parisänky ja 80 cm vuode Toisessa makuuhuoneessa on 2 kpl 80 cm vuodetta ja lasten pinnasänky. Alkovissa on 2 kpl 80 cm vuodetta.

Sisältää vuodevaatteet; peitot ja tyynyt. Liinavaatteet eivät kuulu vuokrahintaan, voitte varata ne etukäteen 13€ / setti/ hlö. Keittiössä käsi - ja talouspyyhe.

Siivousvälineet ja -aineet löytyvät kohteesta.

Wc ja suihku sekä sauna ovat alakerrassa.